Cégbemutató


Cégünk 1994-ben kezdte meg tevékenységét Avers Kft néven, kimondottan az innovatív építési technológiák területén, mára a száltechnológia külön üzletággá nőtte ki magát, mely részleget az Avers Fiber Kft öleli fel. Fontos szerepünk van a technológia népszerűsítésében és terjesztésében.

1998-ban kezdtük meg a saját fejlesztésű, majd a későbbiekben iparjogvédelmi oltalommal védett szálaink gyártását. A  száltechnológiánk két fókuszpontja a beton- és az aszfalt megerősítés.

Fontos megemlíteni tevékenységeink között a szálerősítésű beton épületelemek statikai és építészeti tervezését is. Célunk, hogy termékeink a megfelelő helyre és a megfelelő technológiával épüljenek be. Továbbá, hogy korszerű műszaki megoldással és anyagokkal állhassunk megrendelőink rendelkezésére. Mindezek érdekében a tervezés fázisában segítünk partnereinknek a műszaki és gazdasági optimum elérésében. Az építési helyszínen szaktanácsadást biztosítunk. Évente több  szakmai továbbképzést tartunk cégvezetőknek, tervezőknek, műszaki döntéshozóknak.   

A szakmai konzultáció másik fontos helyszíne az egyesületi munka, cégünk tagja az Esztrich és Ipari Padló Egyesületnek és a Magyar Betonelemelőregyártók Szövetségének (MABESZ).

A cég fejlődési útjának kijelölését, a cég vezetése, egyértelműen az innovatív technológiák, valamint az innovatív tartalommal bíró termékek kifejlesztésében látja. Ez a hosszútávú garancia, cégünk gazdasági stabilitásának is.