Concrix HS 35 bikomponensű makrószál


Concrix HS 35 bikomponensű makrószál
Bikomponensű, mag-köpeny típusú makrószál a betonok szerkezeti megerősítésére.

Markáns, durva felülete biztosítja hatékony lehorgonyzódását a megszilárdult betonban míg a szál kötegelése garantálja a gyors, egyenletes, háromdimenziós szétoszlást a keverés során a friss betonban.

A beton megújult műszaki paraméterei statikai méretezésnél figyelembe vehetőek. A Concrix HS 35 szerkezeti megerősítésre szolgál, növeli a beton ütőszilárdságát, és leginkább a statikailag méretezett szerkezeteknél használják.

A Concrix HS 35 akadályozza a szedimentációt, az úgynevezett ülepedést a keverékben. A Concrix HS 35 jó hatással van a betonszerkezetek agresszív vizekkel szembeni ellenállására. A Concrix HS 35 szál felhasználását javasoljuk az alagútépítésben lövelltbetonokhoz, az elem előgyártáshoz, főleg elvékonyított designbetonokhoz, padlólemezekhez, és betonfalakhoz, térbetonokhoz, betonjavításokhoz, betoncölöpökhöz, speciális alapozásokhoz és egyéb különleges betonmunkákhoz.

Az Eurocode 2 és a szálbetonokra vonatkozó irányelv, a Faserbeton Richtlinie alapján nagy biztonsággal tudjuk igazolni a megfelelő teherbírást lemezeknél, ipari padlóknál, alapszerkezeteknél, falaknál és egyéb szerkezettípusoknál. Ez számtalan esetben lehetővé teszi az vasbetétek teljes mértékű kiváltását, vagy részleges csökkentését.

A Concrix HS 35 ajánlott adagolása szerkezeti megerősítésre 2.0 – 7.5 kg beton m3 ként.

A Concrix HS 35 35 mm standard hosszúságban kapható.

Kiszerelés: 3 kg/papírzsák

Concrix HS-35_Muszaki Adatlap2017.pdf