Standard fibrillált műszál


Standard fibrillált műszál
Termékleírás

A Standard fibrillált szál betonszerkezetek és habarcsok szerkezeti megerősítésére szolgál. A szál gyors, egyenletes, háromdimenziós szétoszlást biztosít a keverés során a friss betonban. Továbbá a plasztikus szálerősítő hatása folytán hatékonyan csökkenti a zsugorodási repedéseket a korai stádiumban, növeli az ütőszilárdságot és a tartósságot. A fibrillált szál megakadályozza a szedimentációt és az ülepedést a keverékben és javítja az agresszív vizeknek kitett betonszerkezetek ellenálllóképességét.


Felhasználási terület
A Standard szál felhasználható kis- és közepes terhelésű aljzatbetonok, esztrihek és betonlemezek kivitelezésénél, valamint lőttbetonokhoz és koptatóréteges betonokhoz. A Standard javítja az ütésállóságot és hátráltatja a kopást. 
 
A Standard szál teljesíti mindazokat a követelményeket, amelyek a fibrillált poliolefin szálak vonatkozásában a zsugorodási repedésekkel szembeni plasztikus védelem területén elvárhatók.


Adagolás
1 kg/m3

A statikai méretezés során a terhelések és az ágyazat figyelembevételével a betonminőség, szerkezetvastagság és esetleges kiegészítő vasalat kerül meghatározásra az 1 kg / m3 Standard száladagolás mellett. 


Szálhossz
19 mm

Kiszerelés
1 kg/ papírzsák/db
12 db/ kartondoboz
300 kg/ raklapFibrofor Standard-Muszaki Adatlap2017.pdf
a termék megvásárolható