Projektek / Projektek /
Projektek /

KECSKEMÉTI KONZERVGYÁR KFT IPARI PADLÓ

Kategória:

Használt termék:

HIGH GRADE fibrillált műanyag szál

Helyszín, év:

Kecskemét, 2021 December

Kategória

Használt termék
HIGH GRADE fibrillált műanyag szál

Helyszín, év
Kecskemét, 2021 December

A Kecskeméti Konzervgyár Kft. 2017-es beruházása után a 2021-es bővítése során is a szintetikus szálerősítést választotta az ipari padlóhoz.

A döntően magyar tulajdonú konzervgyár a piacvezető gyártók közé tartozik Európában és Magyarországon is a csemegekukorica és a zöldborsó feldolgozásában. A cég elsősorban a saját márkás termékek gyártására specializálódott.

Az ipari padló 20 cm-es lemezvastagságban nagytáblás kialakításban készült el 1 kg/m3 High Grade műanyag szálerősítéssel.

A táblák mérete: 17,5méter*21,5méter.

A padló méretezésénél a megoszló és targonca terhelés mellett, a raktározásból adódó magasabb polc láb terheléssel is számolni kellett. A vágott fugától mentes padló teherbírása sokkal kedvezőbb, a bent maradó diletációs acélprofiloknak köszönhetően egy műszakilag magasabb minőségű és karbantartás mentes padlószerkezet biztosítható.

Alkalmazott betonminőség: C25/30-XC2-24-F3

A műanyagszál legfontosabb előnye ennél a beruházásnál, hogy sok nedvesség érheti a felületet a gyártás során így a korróziómentes megerősítés egy fontos szempont volt.

Az elkészült ipari padló használatba vételére vonatkozó előírásokat minden esetben meg kell határozni:
▪ Gyalogos forgalomra, guruló könnyű állványra 3 nap után
▪ Közepes terhelésű forgalomra 10 nap után
▪ Targonca forgalomra 30 nap után
▪ Előfordulhat, hogy a padló elkészülte után az épületben még szakipari munkák folynak, ezért fontos, hogy ebben az időszakban a padlót védjék meg a festék, mész, vegyszerek, gipsz, egyéb szennyeződések ellen. Célszerű a padlót fóliával vagy geotextíliával letakarni, használatba adásig. Ez
utóbbi védelmet nyújt a leeső szerszámok okozta sérülések ellen is.

 

 

 

 

 

 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
‹ Vissza
Fel az oldal tetejére