Rólunk

Cégtörténet

Cégünk 1994-ben kezdte meg tevékenységét Avers Kft néven, kimondottan az innovatív építési technológiák területén, mára a száltechnológia külön üzletággá nőtte ki magát, mely részleget az Avers Fiber Kft öleli fel. Fontos szerepünk van a technológia népszerűsítésében és terjesztésében.

1998-ban kezdtük meg a saját fejlesztésű, majd a későbbiekben iparjogvédelmi oltalommal védett szálaink gyártását. A szál-technológiánk két fókuszpontja a beton- és az aszfalt megerősítés.

Fontos megemlíteni tevékenységeink között a szálerősítésű beton épületelemek statikai és építészeti tervezését is. Célunk, hogy termékeink a megfelelő helyre és a megfelelő technológiával épüljenek be. Továbbá, hogy korszerű műszaki megoldással és anyagokkal állhassunk megrendelőink rendelkezésére. Mindezek érdekében a tervezés fázisában segítünk partnereinknek a műszaki és gazdasági optimum elérésében. Az építési helyszínen szaktanácsadást biztosítunk. Évente több szakmai továbbképzést tartunk cégvezetőknek, tervezőknek, műszaki döntéshozóknak.

A szakmai konzultáció másik fontos helyszíne az egyesületi munka, cégünk tagja az Esztrich és Ipari Padló Egyesületnek, a Magyar Betonelemelőregyártók Szövetségének és a Burkolástechnika Egyesületnek.

A cég fejlődési útjának kijelölését, a cég vezetése, egyértelműen az innovatív technológiák, valamint az innovatív tartalommal bíró termékek kifejlesztésében látja. Ez a hosszútávú garancia, cégünk gazdasági stabilitásának is.

Misszió

Küldetésünk az építőipar területén olyan innovatív megoldások, termékek fejlesztése és komplex szolgáltatások nyújtása, amelyek a piacon elérhető legkíválóbb minőséget képviselik. Az ipart, mezőgazdaságot és infrastruktúra különböző területeit képviselő partnereinkkel közösen gondolkodva találjuk meg a számukra leginkább megfelelelő, testre szabott, egyedi, korszerű, biztonságos, idő- és költséghatékony megoldásokat.

Partnereinkkel szorosan együttműködünk a tervezés fázisától a megvalósulásig. Fontos számunkra, hogy termékeink a megfelelő helyre és a megfelelő technológiával épüljenek be, ennek érdekében az építési helyszínen szaktanácsadással segítjük partnereink munkáját és a cégvezetők, tervezők, műszaki döntéshozók részére rendszeres szakmai képzést biztosítunk.

Mindezekre a garancia a közel 30 év alatt megszerzett tervezési- és alkalmazási tapasztalatunk, valamint az egységesen kiváló szakmai kiválóságot képviselő csapatunk.

Vállalati értékeink:

  • Értékteremtés innováción keresztül, kíváló minőség biztosítása partnereink részére
  • Egyediség, testreszabott megoldások
  • Csapatmunka: partnereinkkel és munkatársainkkal közösen gondolkodunk és alkotunk
  • Folyamatos fejlődés iránti elkötelezettség

Cégadatok

Tervezés és értékesítés

Név: Avers Fiber Kft.
Cégjegyzékszám: 11-09-019229
Adószám: 11720881-2-11
Székhely: 2541 Lábatlan,
Rákóczi út 286.

Építőanyag kereskedelem

Név: Avers Kft.
Cégjegyzékszám: 11-09-003584
Adószám: 11192891-2-11
Székhely: 2541 Lábatlan,
Rákóczi út 286.

K+F és gyártás

Név: Avers Service Kft.
Cégjegyzékszám: 11-09-024963
Adószám: 25819496-2-11
Székhely: 2541 Lábatlan,
Rákóczi út 286.

Fel az oldal tetejére