Projektek / Projektek /
Projektek /

VÁRKERT BAZÁR

Használt termék:

HIGH GRADE fibrillált műanyag szál

Helyszín, év:

Budapest, 2014 Május

Kategória

Használt termék
HIGH GRADE fibrillált műanyag szál

Helyszín, év
Budapest, 2014 Május

A Várkert Bazár felújítása során a multifunkcionális rendezvényterem betonpadlója High Grade szálerősítéssel készült. A projekt érdekessége, hogy a betonpadló rugalmas ágyazatra került az akusztikai követelmények miatt.

A közel 900 m2 területű rendezvényterem és a hozzá kapcsolódó folyosók High Grade szálerősítéssel kerültek kialakításra. A multifunkciós előadótér padlólemeze, akusztikai szempontok miatt, gumibakokon álló rugalmas ágyazatra került. Ezzel a megoldással kiküszöbölhető az épület előtt közvetlenül elhaladó villamos rezgésének érzékelése az előadóteremben.

A padlólemez mértékadó igénybevétele a gördülő mobil lelátó, aminek a koncentrált terhelésé 2,88 kN. A megoszló terhelés 5 kN/m2.

Szerkezeti kialakítás:A rendezvényterem további jellegzetessége, hogy a szintetikus szállal erősített padlólemezt felcsiszolták és szinte tükör simaságúvá polírozták (lásd Osram videó). Az örök kérdés, hogy látszik-e a High Grade szál a felületen? A betonpadlón visszatükröződő fények magukért beszélnek.

 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
 Galéria
‹ Vissza
Fel az oldal tetejére