Termékek / Ipari padló anyagai / Felületvédelem Termékek / Ipari padló anyagai / Felületvédelem
Termékek / Ipari padló anyagai / Felületvédelem

ARMADUR S

Ismertető

Az ARMADUR S szulfátálló cementből készülő, nagy szilárdságú szárazkeverék, amelyet monolit padlószerkezetek készítéséhez fejlesztettek ki. A felület ajánlott minden olyan ipari-mezőgazdasági és kereskedelmi épületben és környezetben, ahol a nagy kopásállóság, só-szulfátállóság, a hosszú élettartam, az esztétikus megjelenés és a kedvező ár követelmény. Különösen ajánlott állattenyésztési, növényfeldolgozási és hulladékgazdálkodási területeken, ahol a fokozott kémiai ellenállás követelmény.

Előnyök: szulfátállóság, nagy keménység, kiváló kopásállóság, gyors alkalmazés, sima-csúszásmentes felület, pormentes könnyen tisztítható, esztétikus megjelenés,7 színben, olajnak;zsírnak; benzinnek ellenáll, kedvező ár, hosszú élettartam, bel- és kültérben egyaránt használható

Műszaki paraméterek: Az anyagot min. C20-as minőségű, tömörített betonba javasoljuk beépíteni. A felhasznált betonaljzat víz/cement tényezője 0,45 körül legyen. Az alkalmazáshoz szükséges betonréteg vastagsága minimálisan 6 cm, felső határa nincsen. Az elkészült padlószerkezet kopásállósága a betonénak nyolcszorosa, élettartama gyakorlatilag a betonéval azonos. A besimításra került Armadur S 3 mm vastagságban a betonlemez felső rétegébe szervesen beépül, ugyanakkor annak lezárásaként összefüggő, egységes, sima, de csúszásmentes felületet alkot.

Kiszerelés: 25 kg/zsák

Adagolás: 5 kg/m2

Fel az oldal tetejére